Vill du vara med?
Skicka en beskrivning till [email protected]

TräningsprofilerAnna Eriksmo

Jag drivs av att vara ute i naturen och röra på mig. Det får gärna gå fort och vara tekniskt. Utrustningen varierar mellan löparskor, cyklar av alla dess slag, surfbräda, simfenor eller klätterskor. Min inspiration kommer av att hålla ständigt hitta nya vägar. Innovation och passion är mina ledord.

anna.träna.nu

Anna Nystedt

En blogg om träning i allmänhet men kanske mest om löpning. För att det är det bästa som finns! Vill dela med mig av min outsinliga träningsglädje och sprida inspiration utan pekpinnar. Vill visa att träning kan vara allt från kilometertider till fantastiska naturupplevelser. Ett sätt att rensa tankarna och ladda energi!

piggelina.se

Heidi Granholm

Marathonlöpare och wannabe triathlet. Tränar helst på morgonen när andra sover. Tränar just nu inför nya personbästa på marathondistansen och inför min första halv ironman tävling.  För mig är löpning så mycket mera än bara träning och genom min blogg vill jag sprida löparglädje.

heiditranar.blogspot.com

Ida Aspviken

En dag när jag märkte att jag inte ens kunde springa till spårvagnen tog jag tag i något jag alltid hatat: löpning. Kort därefter blev löpningen det bästa jag vet. Bloggar om bra och dåliga löppass och om allt annat som har med träning av olika slag att göra.

traningsblogga.se

Johan Kling

Småbarnspappa som föll pladask för löpning strax innan 30. Gick från ingen träning alls till 3 mil i veckan på några månader och sen vidare till maradebut efter 18 månader. Vill nu bli så bra som möjligt på några mil i veckan, men framförallt behålla glädjen i träningen.

klingkutar.blogspot.se

Maarit Kaskela

Jag älskar utmaningar, helst omöjliga utmaningar. Det är allt från Ironman, crossfit, kettlebells, multisport, Vasaloppet - allt som är roligt och utmanande. Min blogg handlar om träning och inte bara kesella och powerwalks utan riktig träning. Även när det går dåligt.

marresmarathon.blogspot.fi

Marcus Aronsson

Jag är fyrabarnsfar till två flickor och ett tvillingpar, en pojke och en flicka. Vi bor i en villa med min fästmö Marie. 2017 fyller jag 40år. Mitt liv går just nu ut på att balansera mellan familjeliv, mitt jobb som brandman och triathlonträning. I bloggen delar jag med mig av tankar bakom träningsupplägg, tävlingar och material.

marcustriathlon.wordpress.com

Mia Thomsen

MarathonMia började träna löpning sent i livet men är uppe i långa ultradistanser och har sprungit Trans Scania 246 kilometer två gånger. Bloggen bjuder på träning, hälsa och vardagsinspiration. Nästa stora utmaning blir Trans Pyrenéerna 2016 som är 898 kilometer med 52900 höjdmeter. Hon coachar ett antal löpare på olika distanser. Foto: Hans Berggren.

www.marathonmia.se

Raz

Jag vill helst bara vara ute och springa. Löpning är min medicin. Jag springer för livet. Utomhus-, mängd-, och baklängeslöpare.

raz.träna.nu

Staffan Dahlgren

Fyrabarnspappa på 40+ som sprungit regelbundet i åtta år och som motiveras av att se hur bra det går att bli på de ca 5 mil i veckan som jag springer. Hittills har det räckt till 2:50 på maraton och 36 minuter på 10 km.

wwwfyraochtrettio-staffan.blogspot.seLänkar

Hälsoresor, träningsresor & träningsläger Gran Canaria
Styrkast.se
Skönhetsblogg – Swedish beauty blog
Netti Starby - En lifestyle blogg med inriktning mode, inredning och skönhet.