19 Sep

Örebro Action Run

Information
Datum: Saturday 19 Sep, 2015 (om 2193 dagar) Pris:
Stad: Örebro Hemsida: www.actionrun.se
Plats: Våghustorget/Stortorget Arrangör: Action Run

Örebros första hinderlopp i city

 

Första upplagan av hinderloppet Örebro Action Run kommer att arrangeras i centrala Örebro lördagen den 19de september. Starten planeras till Våghustorget och målgång på Stortorget. Loppet beräknas till  7,5km och på vägen ska ett 30-tal spännande hinder passeras.

 

Örebro Action Run kommer att vara en upplevelse både för deltagare och publik. Hindren är spektakulära, tuffa och utmanande och är till största delen utplacerade inne i centrala Örebro. Deltagare kommer att få se och uppleva Örebro på både väntade och oväntade ställen.

 

Till Stortorget planeras ett eventcentrum och utställarområde. Loppets största hinder, som också är målgång, kommer att finnas ihop med detta område.

 

– Vi tycker det är både kul och spännande att få lyfta in ett sådant här hinderlopp i centrala Örebro. Träning är idag en stor del av våra liv och Örebro blir för varje år större och bättre på event. Under 2015 kommer Örebro vara fullt av aktiviteter och Örebro Action Run blir något nytt, säger Jimmy Führ projektledare för evenemang på Örebrokompaniet.

 

Anmälan är nu öppen på www.actionrun.se och det går att delta i loppet som enskild, par eller i lag. Som lag finns möjligheten att få en egen startgrupp med upp till 20st deltagare där resultaten från de tre bästa deltagarna räknas.

 

I Örebro Action Run ska de flesta kunna delta. Loppet kommer att vara utmanande och krävande för alla. Det ska bli en folkfest och det går självklart bra att springa loppet utklädd.

 

Örebro Action Run kommer att jobba ihop med idrottsföreningar i Örebro och erbjuda ekonomiskt stöd till de föreningar som är med som funktionärer under loppet.

 

Bakom loppet står STCC-föraren Richard Göransson ihop med Tomas Ahremark som under 2014 arrangerade första upplagan av Borås Action Run. Richard kommer ihop med Andreas Kangro att jobba med marknadsföring, sponsorskap och PR för Örebro Action Run.

 

Mer information finns på www.actionrun.se och via Facebooksidan ”Action Run” https://www.facebook.com/actionrunboras

 

För frågor kring loppet kontakta:

Bana och organisation: Tomas Ahremark, 0705-118855, [email protected]

Startgrupp och sponsorer: Andreas Kangro, 0702-837817, [email protected]

Event, sponsorer och media: Richard Göransson, 0705-245846, [email protected]

Kommentera